Онлайн-проєкт від ГО Соціальна перспектива «Серія вебінарів для освітян «Інклюзивне навчання та дистанційна освіта».

Шановні педагоги! Пропоную вашій увазі цікавий онлайн-проєкт від ГО  Соціальна перспектива за підтримки Міністерства соціальної політики України та фінансується Фондом соціального захисту інвалідів України і має на меті: створення безпечного та інклюзивного освітнього середовища; підвищення ефективності інклюзивного навчання в умовах часткового чи повністю дистанційного навчання; забезпечення додаткової підтримки в освітньому процесі дітей з особливими освітніми потребами шляхом формування та удосконалення цифрових, комунікаційних, організаційних, інклюзивних, емоційно - етичних компетентностей працівників закладів освіти.



 Запрошуємо долучитися до нашого онлайн-проєкту «Серія вебінарів для освітян «Інклюзивне навчання та дистанційна освіта».

✔️Проєкт є переможцем конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затверджений наказом Фонду від 25.09.2020 № 95 та наказом Мінсоцполітики від 01.10.2020 № 678.
✔️Проєкт відбувається за підтримки Міністерства соціальної політики України та фінансується Фондом соціального захисту інвалідів України, тому участь у вебінарах БЕЗКОШТОВНА.
▶️ Для участі у вебінарі потрібно перейти в спільноту керування вебінаром у Вайбері:
https://invite.viber.com/...
☑️ Для кого цей тренінг?
Для усіх учасників інклюзивного освітнього процесу: асистентів учителя, учителів інклюзивних класів, психологів, соціальних педагогів, фахівців інклюзивних ресурсних центрів, адміністрації закладів освіти, батьків дітей з особливими освітніми потребами
У програмі вебінару⤵️⤵️⤵️
1️⃣ Основні принципи інклюзивного навчання та їх поєднання з роботою в дистанційному режимі.
2️⃣ Індивідуалізація навчання особливої дитини та комплексний підхід.
3️⃣ Ефективні завдання для роботи з класом та особливою дитиною.
4️⃣ Створення доступного та недискримінаційного навчального контенту
5️⃣ Про критерії оцінювання особливої дитини.
6️⃣ Досвід Грузії, Вірменії, Білорусі та Казахстану з питань інклюзивного навчання.
7️⃣ Досвід оцінювання та роботи з особливою дитиною у публічних школах США
8️⃣ Презентація цікавих міжнародних ініціатив від партнерів проєкту.
🆒Усі учасники отримають безкоштовний сертифікат на 9 годин встановленого зразка із зазначенням таких ключових компетентностей:
⏺ створення безпечного та інклюзивного освітнього середовища, особливості інклюзивного навчання, забезпечення додаткової підтримки в освітньому процесі дітей з особливими освітніми потребами;
⏺ використання інформаційно-комунікативних та цифрових технологій в освітньому процесі;
⏺ мовленнєва, цифрова, комунікаційна, інклюзивна, емоційно-етична компетентність;
⏺ управлінська компетентність. 

Коментарі

  1. http://sp.inclusion.tilda.ws/?fbclid=IwAR16ZKMH-Ifew7J1KAlcluxIOqJyX_TV0rAGAWbA0-TEEhLJiCbeOHcbUDE посилання на оновлений курс ГО"Соціальна перспектива" 30 годин.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу